Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Număr scăzut de teste pozitive

România a înregistrat azi un număr de 1.768 noi cazuri covid. Numărul scăzut de noi cazuri se datorează numărului scăzut de probe prelevate. Doar 11.915 de teste au fost efectuate la nivel național, astfel că rata de pozitivare este de aproximativ 15%.

Observăm o menținere a numărului ridicat al deceselor COVID-19. 149 de români au murit în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore.

Numărul românilor aflați în stare gravă la terapie intensivă se menține și el destul de ridicat, 1.448 de pacienți fiind internați în acest moment.

De la debutul pandemiei și până în prezent, peste 1.031.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate.

944.774 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 26.381 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

La nivelul județului Gorj, numărul de noi cazuri raportate este 6.

Din nefericire a fost înregistrat un deces în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie în vârstă de 75 de ani care prezenta și alte afecțiuni medicale.

De la începutul pandemiei, 8.990 de persoane au fost confirmate pozitiv pe raza județului Gorj.

8.394 de gorjeni s-au vindecat, iar 427 au decedat.

În ceea ce privește coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, județul Gorj înregistrează 0,84 la mie, fiind situat în scenariul verde.

În prezent 8 județe se află în scenariul roșu, printre care și municipiul București. Cea mai mică rată de infectare înregistrată este în județul Suceava  –  0,74 la mie, iar la polul opus județul Ilfov înregistrează cea mai mare rată de incidență 5,30.

Articole similare

Back to top button