ActualitateSliderUltima ora

Elevii gorjeni, excepționali ca de obicei !

Rezultatele de la Olimpiada Națională de Informatică au adus Gorjului bucurie și au trimis elevi la Lotul Național.

Directorii Colegiilor Naționale ,,Tudor Vladimirescu ,, și ,,Spiru Haret,, sunt mândrii de reușita micilor informaticieni îndrumați de profesorii: Eugen Nodea, Gabriela Nodea,Popescu Sanda-Mihaela, Dabelea Oana-Daciana, Petrică Alina, Negru Elena, Flavius Boian și Delia Dabelea încât i-au felicitat public.

Elevul Ioan-Giovani Popescu, a reușit să aducă la Târgu-Jiu medalia de aur .

Medalia de argint și cele patru medalii de bronz au fost câștigate de elevii: Radu Gabriel Alexandru, Bratu Mihai-Alexandru, Chițan Rafael Alexandru și Dumitru Bianca Ștefania.

Directorul Colegiului Național ,,Spiru Haret,,, Flauvius Boian, a subliniat faptul că pandemia i-a pus în dificultate atât pe elevi, cât și pe profesori în ceea ce privește pregătirea pentru această etapă.

Directorul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, Cristina Goanță s-a declarat extrem de mulțumită de faptul că organizatorii concursurilor de informatică au înțeles importanța desfășurării acestora, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Goanță a felicitat și elevii de la celelalte licee din oraș, participanți la Etapa Națională a Olimpiadei de Informatică.

Primarul Marcel Romanescu a ținut și el să felicite elevii public , pe pagina sa de socializare.

În continuare câștigătorii se vor pregăti alături de îndrumători pentru Lotul Național.

Articole similare

Back to top button