Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Dezbatere pe Turismul din Gorj

Europarlamentarul Corina Crețu a venit la Târgu Jiu însoțită de fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre. Aceștia au participat la o dezbatere organizată la Sala Maură din Prefectura Gorj pe tema Strategiei Turistice a Gorjului, și implicit, dezvoltarea pe acest domeniu.

Invitați au fost și autoritățile locale și cele județene, parlamentarii de Gorj, oameni de afaceri și consultanți în fonduri europene.

Corina Crețu i-a propus edilului de la Târgu Jiu ca municipiul să se înscrie pe lista capitalelor culturale europene, mai ales că îl avem pe Constantin Brâncuși și operele sale.

Marcel Romanescu spune că ar putea face asemenea demersuri, însă este necesară finalizarea lucrării pe Calea Eroilor, cu prioritate.

O altă propunere în cadrul dezbaterii a fost ca municipiul să devină zonă turistică de Interes Național, iar la nivelul județului Gorj să fie înființată o Organizație de Management al Destinației. Ideea a venit de la fostul Ministru al Turismului, Mircea – Titus Dobre.

În final, participanții s-au angajat că vor încerca să pună în aplicare ideeile dezbătute pentru dezvoltarea turistică a Gorjului și vor încerca să modernizeze și infrastructura pentru ca turiștii să vină în număr cât mai mare și în județul Gorj.

Articole similare

Back to top button