Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Reparații la pasarela din Târgu Jiu

Lucrările de reparații la pasarela de peste calea ferată din Târgu Jiu au fost demarate în această săptămână.

Viceprimarul, Bogdan Bejinaru, prezent aseară în cadrul emisiunii În Interes Public difuzată pe postul de televiziune Gorj Tv, a ținut să precizeze clar că este vorba doar despre o reparație și nu o reabilitare. Procesul de reabilitare este unul mult mai amplu și deși proiectul pentru un astfel de proces a fost depus la Compania Naționala de Investiții, acesta nu a fost încă aprobat, dat fiind faptul că în urma expertizelor făcute s-a concluzionat că nu sunt probleme în ceea ce privește structura de rezistență, nefiind astfel prioritar.

Bejinaru susține că a luat decizia demarării unor astfel de reparații deoarece pasarela necesita turnarea unui strat de asflat nou, repararea trotuarelor, dar și schimbarea bordurilor, iar costurile sunt reduse.

Lucrările sunt executate strict de societatea EDILITARA, iar pentru a se limita cât mai mult disconfortul cetățenilor, se va lucra doar noaptea.

Bejinaru a concluzionat spunând că amplul proiect de reabilitare al pasarelei ar putea fi luat în calcul doar după finalizarea proiectului ce vizează pasajul din zona Ana Ipătescu.

Conform viceprimarului, dacă vremea va fi favorabilă, sâmbătă circulația pe pasarelă va fi întreruptă pentru a se putea turna ultimul strat de asfalt, iar de luni va deveni funcțională în condiții optime.

Articole similare

Back to top button