Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Zece elevi de la CNSH calificați la națională

Etapa județeană a Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică a avut loc, iar câțiva elevi ai Colegiului Național „Spiru Haret” au reușit să se califice la etapa națională.

SEPI sau Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică este o asociație care-și propune să promoveze învățământul informatic românesc de performanță. Membrii SEPI sunt coordonatori și membri ai Comisiilor Naționale ale Olimpiadei Naționale de Informatică, ai Comisiilor de selecție a Loturilor reprezentative ale României pe parcursul celor aproape 30 de ani în care România a reprezentat una dintre forțele recunoscute pe plan mondial în domeniu.

În asociație se regăsesc cadre didactice cu o pregătire profesională de excepție, foști olimpici naționali și internaționali – studenți la renumite universități din țară și din străinătate, specialiști în domeniul IT, toți uniți de pasiuni comune: informatică, programare și algoritmică.

Cei zece elevi ai Colegiului Național „Spiru Haret” calificați la etapa națională a Olimpiadei SEPI vor susține probele tot în mediul online, ținând cont de evoluția pandemiei, rămânând așadar valabile aceleași scenarii ca la etapa județeană.

Programul etapei naționale OSEPI este următorul: clasele a XI-a și a XII-a vor susține proba miercuri, 7 aprilie începând cu ora 08:30,  elevii de a IX-a și a X-a sunt programați în aceeași zi, însă de la ora 14:30, iar clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a vor susține proba joi 8 aprilie.

Articole similare

Back to top button