Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Aproape 1.400 de pacienți la ATI

România a înregistrat azi un număr de 3.825 de noi cazuri covid. Numărul scăzut de noi cazuri se datorează numărului scăzut de probe prelevate. Doar 14.355 de teste au fost efectuate la nivel național, astfel că rata de pozitivare este de aproximativ 26,6%.

Observăm o creștere a numărului deceselor COVID-19. 120 de români au murit în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore.

Numărul românilor aflați în stare gravă la terapie intensivă se menține și el ridicat, 1.398 de pacienți fiind internați în acest moment.

De la debutul pandemiei și până în prezent, peste 940.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate.

840.125 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 23.234 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

La nivelul județului Gorj, numărul de noi cazuri raportate este 21.

Din nefericire au mai fost înregistrat încă șase decese în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre 4 bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 50 și 81 de ani, toți prezentând și alte afecțiuni medicale.

De la începutul pandemiei, 8.527 de persoane au fost confirmate pozitiv pe raza județului Gorj.

7.814 de gorjeni s-au vindecat, iar 396 au decedat.

În ceea ce privește coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, județul Gorj înregistrează 2,20 la mie, fiind situat în scenariul galben.

În prezent 12 județe se află în scenariul roșu și anume Alba, Arad, Brașov, București, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Sălaj, Sibiu, Timiș, Ilfov și Cluj. Cea mai mică rată de infectare înregistrată este în județul Suceava  –  1,07 la mie, iar la polul opus județul Ilfov înregistrează cea mai mare rată de incidență 8,51.

Articole similare

Back to top button