Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Beșliu convocat la Lotul Național

Weekendul trecut au avut loc turneele de calificare pentru Finala Campionatului Național și Cupei României pentru juniori, iar rezultatele au reprezentat un motiv de bucurie pentru luptătorii gorjeni.

Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, cei doi luptători cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, s-au calificat, de pe primul loc, la turneele finale ale Campionatului Național și Cupei României pentru juniori. Beșliu a intrat pe saltea la categoria 97 kg, iar Popescu la categoria 125 kg.

Grație rezultatelor excepționale și perseverenței de care a dat dovadă, Alexandru Beșliu a fost răsplătit de Federația Română de Lupte prin convocarea la Lotul Național al României. Luptătorul gorjean susține că pentru el, această convocare a reprezentat cel mai frumos cadou și abia așteaptă începerea pregătirii la lotul național.

Următorul turneu pentru Alexandru Beșliu este Cupa României. Competiția se va desfășura în perioada 7-9 aprilie, la Putna, în Suceava, iar Beșliu promite membrilor Federației că îi va face mândri pentru încrederea acordată.

La competițiile finale, pe lângă cei doi sportivi s-au calificat și alți patru luptători de la CS Pandurii, la categoriile 55, 61 și 91 de kg.

Articole similare

Back to top button