Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Situația epidemiologică în școli

Situația epidemiologică la nivelul unităților școlare din județul Gorj pare că se menține. Conform ultimelor date transmise de Inspectoratul Școlar Județean Gorj, în scenariul verde funcționează 111 de unități de învățământ, 281 de unități școlare în scenariul galben, iar în scenariul roșu 76.

În ceea ce privește numărul de noi cazuri în rândul școlilor, în ultimele două săptămâni au fost raportați 13 elevi pozitivi, dar și 26 de cadre didactice. Chiar astăzi a fost confirmat un elev de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, unul de la Liceul Teologic, dar și 3 cadre didactice.

În prezent, în județul Gorj, numărul elevilor care studiază în mediul online ca urmare a unei motivații medicale se ridică la 216, iar numărul cadrelor didactice care continuă predarea online tot prin motivație medicală ajunge la 27. Numărul elevilor cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate a atins aproape pragul de 300.

Articole similare

Back to top button