Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Târgujienii nu mai plătesc anveloparea

Ținând cont că ne aflăm în plină lună martie, în municipiul Târgu Jiu, procesul de anvelopare a blocurilor a reînceput. Reabilitarea blocurilor a început încă de anul trecut, iar până în prezent 11 blocuri au fost licitate și deja se află în execuție.

Primarul Marcel Romanescu a depus documentația pentru următoarele proiecte și așteaptă doar aprobarea finanțării. Este vorba despre încă 31 de blocuri din oraș, pentru care edilul Romanescu speră să poată obține finanțare astfel încât cetățenii să nu fie nevoiți să plătească.

În acest moment, conform informațiilor oferite de edilul Marcel Romanescu, Ministerul Dezvoltării suportă 60% din valoarea lucrărilor, municipalitatea 30%, iar cetățenii nu mai trebuie să achite direct restul de 10 procente pentru că acești bani sunt suportați tot de către Primăria Municipiului Târgu Jiu și vor fi recuperați ulterior, într-o perioadă de 5 ani, printr-o taxă de anvelopare.

Romanescu susține că pentru acest proces de reabilitare a blocurilor, clădirile sunt alese de reprezentanții asociațiilor în urma unor documente depuse la primărie.

Primarul asigură cetățenii că termenele de execuție privind procesul de anvelopare vor fi, fără îndoială, respectate.

Articole similare

Back to top button