Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Noul prefect a intrat „într-o groapă cu lei”

În conferința ce a avut loc astăzi la sediul Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj, fostul deputat Dan Ilie Morega a ținut să vorbească despre promovarea ginerelui său, Cornel Răducan Morega în funcția de prefect. Morega a ținut să atragă atenția noului prefectului, în opinia lui considerând că a intrat „într-o groapă cu lei” și l-a sfătuit să facă schimbări majore în instituție.

De asemenea, Morega îl sfătuiește pe ginerele său să organizeze mai multe ședințe cu toți șefii serviciilor deconcentrate pentru că adesea la institutul pe care îl conduce vin cetățenii pentru a se plânge de calitatea acestor servicii.

Președintele IAIPP Gorj dorește în perioada imediat următoare să demareze o serie de proiecte, însă cel mai important pregătește o reformă în administrație publică și sănătate, în colaborarea cu partidul USR, asta pentru că Partidul Național Liberal se pare că a uitat sprijinul oferit în campania electoral candidaților politici.

 

Articole similare

Back to top button