Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Investitori polonezi la Târgu Jiu

În urmă cu aproximativ o lună, doi reprezentanți polonezi și-au manifestat intenția de a deschide afaceri în municipiul Târgu Jiu. Este vorba de realizarea unor sere, pe o suprafață de 27 de hectare aflată în cartierul Ciocârlău, mai exact terenul din spatele fostului Coleus, deținut de primăria orașului.

Astăzi, după o lungă analiză, acționarul majoritar al societății s-a deplasat la Târgu Jiu pentru o discuție cu autoritățile.

Proiectul polonezilor include construirea de sere pe o suprafață de 50 de hectare, astfel că societatea pe lângă licitația cu primăria va trebui să negocieze cu proprietarii terenurilor din acea zonă.

Conform primarului Marcel Romanescu, dacă societatea poloneză va hotărî să deschidă aceste sere în Târgu Jiu, vor apărea până la 1.000 de noi locuri de muncă.

Numărul mare de investitori care își manifestă interesul pentru demararea de proiecte la nivelul orașului Târgu Jiu implică totodată și crearea unui număr mare de noi locuri de muncă.

Articole similare

Back to top button