Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Ciolacu amenință Prefecții

Circul din Parlament continuă. În plen, Președintele PSD de la nivel național, Marcel Ciolacu, a acuzat liberalii că nu au avut bani pentru profesori, alocații sau pensii, însă au împărțit banii către partidele aflate acum în coaliția de Guvernare.

Mai mult, Ciolacu spune că cetățenii mai multor județe, printer care și Gorjul,  au fost prejudiciați de nealocarea banilor.

Tot Marcel Ciolacu amenință că va face  plângeri penale prefecților, dar și premierului Florin Cîțu pentru că nu ar fi fost alocate sumele necesare investițiilor pentru administrațiile locale conduse de lideri PSD. Președintele PSD susține că județele conduse de PSD nu au primit bani, în timp ce acolo unde sunt administrații conduse de PNL, USR PLUS sau UDMR sunt direcționate resurse financiare.

Ciolacu consideră această situație o  ”măgărie” practica guvernului. El a mai spus și  că liderii din administrația locală vor să organizeze un protest la Palatul Cotroceni.

Articole similare

Back to top button