ActualitateSliderUltima ora

Modernizări la CNSH

Colegiul Național Spiru Haret a intrat într-un amplu proces de reabilitare, modernizare și consolidare. Scopul acestui proiect este de a crea condiții conform normativelor în vigoare pentru elevii școlii. Proiectul cuprinde modernizarea și reabilitarea celor două corpuri ale colegiului prin restructurare funcțională, reabilitare termică și estetică, precum și, consolidarea acesteia, însoțite de înlocuirea unor materiale de finisaj – pardoseli, placaje, vopsirea pereților și tavanelor, termoizolarea pereților exteriori, schimbarea exteriorului, precum și înlocuirea tuturor instalațiilor electrice, sanitare și termice.

În prezent aproximativ 70 la sută din clădirea principală este reabilitată, iar în următoarele două trei luni va fi finalizată. În continuare, corpul B al colegiului va fi modernizat în perioada lunilor de vară, termenul de finisare fiind luna septembrie.

Flavius Boian, directorul Colegiului Național Spiru Haret, susține că în prezent lucrările nu afectează desfășurarea cursurilor, ținând cont că vin fizic la școală doar anii terminali și ciclul primar. O problema va fi la revenirea tuturor elevilor la școală.

Directorul a găsit însă o soluție și în cazul trecerii în scenariul verde, 9 clase își vor desfășura activitatea în cadrul Școlii Gimnaziale Pompiliu Marcea.

Colegiul Național Spiru Haret se numără printre cele mai prestigioase unități de învățământ din județul Gorj.

Articole similare

Back to top button