Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Prea multe sarcini în lupta anti-COVID

Situația unică în care un pacient în vârstă de 69 de ani din Târgu Jiu i-a fost administrat, din greșeală, un vaccin Moderna la rapel, deși la prima vaccinare fusese imunizat cu ser de la Pfizer, a creat un scandal de proporții la nivel național și l-a făcut pe primarul orașului, Marcel Romanescu, să își exprimă public opinia, dar și alte câteva nemulțumiri.

Edilul municipiului Târgu Jiu consideră că deja 90% din totalul sarcinilor legate de lupta anti-Covid au căzut pe umerii primăriei și nu întelege de ce i s-a atribuit UAT-ului și sarcina întocmirii unor grafice cu persoanele care trec pragul centrelor de vaccinare.

Romanescu susține că partea medicală trebuia să rămână strict în răspunderea Direcției de Sănătate Publică Gorj și a CAS Gorj, fiind de ajuns că primăria a pus la dispoziție spațiile, dar și amenajarea celor două centre de vaccinare din oraș din bugetul local: Centrul de la Stadion și Centrul de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”.

Se pare că deja o primă întâlnire a avut loc la Instituția Prefectului în care primarul Marcel Romanescu a explicat situația și speră ca în cel mai scurt timp să fie găsite soluții pentru rezolvarea acesteia.

Articole similare

Back to top button