Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

 Au primit sugestii pentru investiții

Consiliul Județean a anunțat deja că așteaptă propuneri de proiecte pentru Planul de Tranziție Justă. Vicepreședintele Consiliului, Dorin Tașcău a spus  că este mare nevoie de mediul de afaceri pentru elaborarea strategiei, iar acesta trebuie să fie direct implicat în plan.

Consiliul Județean Gorj a demarat acțiuni pentru a absorbi banii în 4 direcții de investiții, iar antreprenorii pot veni oricând cu sugestii. Acestea vor fi analizate, centralizate și trimise la Minister.

Președintele Consiliului, Cosmin Popescu, spune că deja au fost înaintate câteva propuneri de proiecte, iar  la vară Planul de Tranziție Justă va fi gata.

O nouă întâlnire cu Comisia Europeană va avea loc pe 25 februarie, online. Se vor detalia pașii făcuți până acum și se vor concretiza acțiunile care urmează să fie demarate în continuare.

Tranziția justă  cuprinde 6 județe, deși la început doar Gorjul și Hunedoara erau prevăzute în plan. Ulterior, au fost adăugate și județele Dolj, Galați, Prahova și Mureș. Fondul este în maloare de 2,2 miliarde de euro care vor fi atrași în perioada următoare.

Articole similare

Back to top button