Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Moțiune simplă împotriva lui Voiculescu

Dupa ce o serie de parlamentari i-au cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu, liderii PSD vor depune mâine o moțiune simplă împotriva acestuia. Deși nu va duce implicit la demiterea lui voiculescu, social-democrații vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la situația din minister.

Și deputatul de Gorj, Claudiu Manta a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care solicita demisia lui Voiculescu. Acesta spune că motivele pentru care va fi înaintată moțiunea țin atât de gestionarea defectuasă cât și de comunicarea actualului ministru. Din punctul lui de vedere, Voiculescu trebuia să își depună mandatul, și să nu aștepte o eventuală demitere.

Spre deosebire de moțiunea de cenzură care duce la căderea Guvernului, moțiunea simplă are ca efect doar adresarea unui avertisment politic cu scopul de a remedia o situație eronată fără a creea de partea Guvernului obligația de a o respecta.

Deputatul USR, Radu Miruță, este de părere că tocmai social-democrații se fac vinovați de dezastrul din sistemul de sănătate.

Miruță spune și că PSD a promis acum 5 ani 8 spitale regionale, însă nu a fost ridicat niciunul.

Reamintim că incendiul de la Spitalul Matei Balș din Capitală a avut loc pe 29 ianuarie, la nici 3 luni de la tragedia de la Piatra Neamț. 5 pacienți au murit în acea zi, iar ulterior, numărul victimelor a crescut la 16. Ultimul pacient a decedat chiar în cursul zilei de astăzi, fiind diagnosticat cu o formă severă de Covid-19

Articole similare

Back to top button