Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Rapelul la DGASPC Gorj

Beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj au primit cea de-a doua doză de vaccin anti-covid la sfârșitul săptămânii trecute, conform informațiilor oferite de instituție.

Rapelul a fost făcut beneficiarilor în centrele rezidențiale unde aceștia sunt găzduiți, în cursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, echipele mobile ale Direcție de Sănătate Publică Gorj deplasându-se la sediul complexurilor de servicii sociale ale DGASPC Gorj.

În continuare sunt efectuate teste săptămânal atât în rândul angajaților, cât și al beneficiarilor centrelor din cadrul DGASPC Gorj.

Măsurile de protecție prevăzute de legislația în vigoare în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 sunt de asemenea menținute.

În contextul riscului de răspândire a infecției cu virusul SARS-CoV-2, conducerea DGASPC Gorj a decis de la începutul pandemiei modificarea programului de lucru atât al angajaților, cât și al beneficiarilor.

https://youtu.be/VCudh9AOSrE

Articole similare

Back to top button