Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Președinte nou la Pro România Gorj

Mihai Prunariu este noul președinte al Pro România Gorj. Deocamdată, acesta este interimar, până la alegerile din toamnă, când rămâne de văzut dacă își depune sau nu candidatura. În Prezent Director la CS Pandurii și consilier județean, Prunariu va conduce și organizația județeană, după ce Alin Văcaru  a plecat la București ca Secretar General al partidului.

Prunariu a postat pe facebook un mesaj prin care i-a  mulțumit atât lui Victor Ponta pentru încredere, cât și fostului președinte, dar și colegilor de partid.

Mulțumesc pentru încredere, Victor Ponta  și Alin Văcaru!

Multumesc și colegilor din Pro Romania Gorj și sunt sigur că vom face o echipă redutabilă!

Mesajul meu pentru toți este unul simplu: unitate!

Pentru Gorj, Pro Romania!

Fostul președinte al organizației, în prezent secretar general al Pro România, Alin Văcaru, spune că are mare încredere în Prunariu, cu atât mai mult cu cât a mai avut o funție de conducere în PSD Gorj, în calitate de vicepreședinte.

Și Florin Cîrciumaru își dorește o funcție în partid. Văcaru spune că depinde doar de Prunariu dacă și fostul senator va primi o funcție, ori de Cîrciumaru dacă va vrea să candideze la alegerile interne.

În Pro România urmează alegeri la organizațiile de tineret, de femei și de seniori, dar și la filialele locale.

Articole similare

Back to top button