Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Pistol mai sta pana in martie

Gorjenii se întreabă cine va fi Prefectul județului Gorj. Se vehiculează nume, ies zvonuri, însă deocamdată nimic nu este concret. Nici USR nu știe încă pe cine va numi la Prefectură, dar Radu Miruță spune că mai mulți colegi de partid și-au manifestat deja interesul.

La USR este o perioadă de selecție ce expriră deseară la miezul nopții, pentru cei care ar vrea să fie Prefecți. Inclusiv persoane ce nu fac parte din partid și-au exprimat dorința de a ocupa această funcție.

Miruță vrea ca viitorul Reprezentant al Guvernului să își facă simțită prezența. Acesta spune că viitorul Prefect va trebui să  verifice și activitatea deconcetratelor.

Totodată, Miruță a declarat că nu se va sfii să retragă sprijinul politic în cazul în care cel numit nu își va face treaba.

Până duminică seara USR ar trebui să aleagă deja o persoană, iar luni se va anunța o decizie. Noul Prefect însă nu va putea ocupa fotoliul cel puțin până în martie. Ordonanța ce prevede transformarea Prefectului în funcție de demnitate publică a fost publicată în Monitorul Oficial acum două zile și are 30 de zile termen să intre în vigoare.

Așadar, cel puțin până la începutul lunii martie, actualul Prefect de Gorj, Cosmin Pistol, va continua să își exercite atribuțiile. După aceea, acesta a anunțat că se va întoarce la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj.

Articole similare

Back to top button