Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Gorjenii, alimentația și nutriția

Respectarea unui plan alimentar bine pus la punct și consumul a minim 2 litri de apă pe zi reprezintă cele două reguli de bază ale menținerii unui organism sănătos capabil să lupte cu orice agent patogen.

Întrebați dacă respectă planul alimentar, cei mai mulți gorjeni au răspuns că acordă o importanță majoră celor trei mese principale. Aceștia consideră că nerespectarea lor poate duce la un deficit energetic și multe modificări ale calității vieții, printre care slăbirea sistemului imunitar.

Timpul limitat pare a fi principala cauză a nerespectării unui stil de viață sănătos. Majoritatea oamenilor consideră că nu pot avea mesele regulate tocmai din cauza numeroaselor activități zilnice și a programului încărcat, mulțumindu-se astfel cu mese neregulate, la ore nepotrivite.

Specialiștii susțin că pentru un organism sănătos este indicată respectarea celor 3 mese principale. Acestea trebuie să aibă și două gustări compuse, de preferat, din fructe si legume.

Specialiștii recomandă de asemenea și mișcarea de cel puțin 3 ori pe săptămână. În zilele noastre, România deja se confruntă cu problema obezității infantile, fiind pe locuri fruntașe în Europa.

Articole similare

Back to top button