Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Se scumpesc abonamentele Transloc

Câteva dintre abonamentele Transloc au fost ajustate în sens pozitiv prin hotărârea consiliului local. Astfel, prețul unui abonament pentru 2 săptămâni pe un singur traseu va fi 35 de lei, iar pentru 3 săptămâni 50 de lei. Modificări au suferit și abonamentele pentru toate traseele.

Opoziția din consiliul local a votat împotriva proiectului, însă, fiind în minoritate, majorarea tarifelor a fost votată. Directorul societății Transloc, Mihai Paraschiv spune că ajustarea în sens pozitiv era necesară, iar o eventuală reducere a tarifelor nu era benefică. Dacă pentru o lună abonamentul este 65 de lei, rotunjirea în sens negativ a  prețului pentru cel de două săptămâni la 30 de lei ar fi însemnat ca oamenii să nu mai cumpere abonamentul pentru 30 de zile.

Paraschiv este de părere că propunerile social-democraților sunt doar din dorința de afirmare politică.

Ciprian Florescu spune că nu se justifică majorarea prețului în această perioadă, mai ales că infrastructura transloc este învechită, iar cetățenii nu au parte de condiții prea bune de călătorie astfel încât să plătească în plus. Mai mult, justificarea Transloc privind fracționarea nu l-a covins pe Florescu.

Cu privire la „afirmarea politică”, acesta spune că Paraschiv ar trebui „să țină capul plecat” când se întâlnește cu cetățenii.

Nici cetățenii municipiului Târgu Jiu nu sunt mulțumiți de inițiativa Transloc.

Mulți călători spun  că oricum abonamentul este scump și nu își pot permite unul,  aceștia achiziționându-și doar bilete de la automat.

Hotărârea Consiliului Local a fost votată atât de consilierii PNL, cât și de cei de la Partidul Verde și viceprimarul din partea Pro România.

Articole similare

Back to top button