Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

„Dragoberții”  – spectacol inedit la Târgu Jiu

Se apropie cu pași repezi luna iubirii, iar târgujienii sunt deja obișnuiți cu evenimentele dedicate dragostei. Dacă anul trecut pandemia încă nu pusese lacătul pe instituțiile de cultură, de această dată restricțiile impuse de autorități permit funcționarea teatrelor la o capacitate de maxim 50%.

În acest sens, pentru ca iubitorii de artă să se bucure în număr cât mai mare, spectacolele au fost regândite și adaptate situației. La Sala Sporturilor din Târgu Jiu va avea loc un eveniment inedit, chiar pe 24 februarie, de Dragobete. Artistul Ducu Bertzi va urca pe scenă alături de Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului.

Ducu Bertzi va veni cu stilul său muzical din partea Maramureșului și se va afla în dialog cu cel Oltenesc. Dacă situația epidemiologică va rămâne stabilă, aproape 500 de persoane vor putea participa la spectacol. Deocamdată biletele nu s-au pus în vânzare, fiind puse la punct acum ultimele detalii. Se estimează că începând de săptămâna viitoare, doritorii și-ar putea achiziționa bilete, atât de la agenția Teatrului cât și online.

Până atunci, actorii locali au pregătit o serie de spectacole ce vor începe chiar din această duminică. „Iedul cu trei capre” va avea premiera pe 31 ianuarie. Pentru că numărul de cereri a fost mai mare decât capacitatea sălii, duminică vor fi organizate două spectacole,  la ora 10.00 și la ora 12.00.

Prețul biletelor a fost și el ajustat crizei epidemiologice. A fost redus tariful tichetului pentru adulți, astfel că biletul va costa 10 lei și pentru copii, dar și pentru părinții acestora.

Articole similare

Back to top button