Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Gerul de afara afecteaza marfa pietarilor

Temperaturile au scăzut până la minimele negative mai ales în ultimele zile. Și piețarii sunt afectați de scăderea mercurului din termometre. Marfa acestora începe să înghețe pe tarabe, iar vânzările par să scadă și din pricina pandemiei. Clienții se îndreaptă în general spre supermarketuri, iar comercianții nu de puține ori rămân cu marfa nevândută.

Unii comercianți vin mai târziu la piață din cauza temperaturilor scăzute. Marfa o aduc de acasa pentru a nu îngheța peste noapte, dar și pentru ca oamenii să fie multumiți de produsele acestora.

Fata de anul trecut vanzarile au scăzut foarte mult, deoarece oamenii preferă să cumpere din market legume și fructe. Piețarii își pun toată încrederea în autorități pentru a găsi soluții.

Oamenii care au marfa expusă pe mesele din piață se plâng de condiții. Frigul de afară nu numai că le afectează sănătatea, dar și legumele și fructele. Produsele acestora  nu numai că îngheață, dar se și strica pe mesele pietarilor. Comercianții sunt însă nevoiți să vină în continuare, pentru a-și putea rotunji veniturile.

Părerile oamenilor sunt împărțite, însă mulți preferă piața. Târgujienii spun că legumele și fructele de pe tarabe sunt naturale și fără pesticide, iar produsele de import nu sunt la fel de sigure.

Cei care preferă să facă piața merg pe ideea că deja îi cunosc pe unii comercianți și sunt siguri că produsele sunt naturale. Gerul nu îi afectează doar pe piețari. Inclusiv clienților le este prea frig pentru a ieși din case, însă continuă totuși să meargă la cumăpărături.

Articole similare

Back to top button