Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Sute de vaccinări în weekend

Vineri a început ce-a de-a doua etapă a vaccinării anti-covid. Dacă la nivel național s-au programat peste 300 000 de persoane , în Gorj se estimează un număr de 30 000 de doze necesare.

Primii imunizați au fost cei din centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Din cei peste 400 de beneficiari, 390 s-au vaccinat în primele 3 zile ale etapei a doua. În următoarea perioadă vor fi vaccinate și alte persoane care, din pricina unor afecțiuni medicale temporare ori a unor tratamente în curs, nu au putut beneficia de ser în cele 3 zile.

Cei aproape 400 s-au imunizat după ce săptămâna trecută angajații centrelor au beneficiat de vaccin. Peste 360 de angajați, personal medical și alte categorii de personal au primit doza de ser.

Doritorii s-au vaccinat chiar în centrele DGASPC, prin unitatea mobilă pusă la dispoziție de Direcția de Sănătate Publică.

Atât angajaților, cât și beneficiarilor vaccinați în cursul acestei săptămâni li se va administra a doua doză de vaccin după 21 de zile.

În cea de-a treia etapă a campaniei se pot vaccina și ceilalți angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj care își vor exprima dorința de a se imuniza.

În cadrul etapei a doua a vaccinării anti-covid se poate imuniza personalul cheie pentru funcționarea instituțiilor statului, cei din domeniul apărării, ordinii publice, siguranței naționale și a autorității judecătorești, personalul din sectorul economic vital, cadrele didactice, poștașii și curierii, mass-media, cei din domeniul salubrității și deșeurilor, dar și personalul cultelor religioase.

Articole similare

Back to top button