Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Haihui pe Dealul Târgului

După ce gunoaiele de pe Dealul Târgului au fost strânse de cetățenii cu spirit civic și de autorități, covorul de deșeuri s-a reașternut ulterior. După o plimbare pe Dealul Târgului, cetățenii certați cu bunul simț lasă în urma lor ambalaje și pet-uri, considerând că spațiul public, este coșul lor de gunoi.

Văzând că acțiunea de ecologizare a fost zadarnică, Poliția Locală a trecut la acțiuni de verificare a zonei. Astfel, mai multe persoane s-au trezit cu poliția lângă ei, crezând că Dealul Târgului nu este frecventat de autorități. Noaptea, după ora 23.00, când circulația este restricționată, mai mulți tineri au fost găsiți pe Dealul Târgului, fără a avea un motiv întemeiat. Cei în cauză au considerat că este un mod de a-și petrece timpul liber și de a sta cu prietenii „la un suc” după ce toate terasele și magazinele pun lacătul pe ușă.

5 persoane au fost sancționate cu amnedă în valoare de 500 de lei fiecare, pentru imposibilitatea de a-și justifica prezența în acea zonă la o oră târzie.

Acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor au loc în fiecare seară, însă cel puțin în ultimele zile nu au mai fost identificate alte persoane care să încalce carantina nocturnă.

Zona cunoscută drept Dealul Târgului va fi atent monitorizată în următoarea perioadă, pentru a preveni abandonarea deșeurilor de orice fel, dar și pentru a-i descuraja pe cei care „nu au somn” să se plimbe haihui, după ora 23.00.

Articole similare

Back to top button