Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Mai puțin de 50% din personalul didactic se imunizează

Procesul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 este programat în trei etape. Etapa I – vaccinarea personalului medical și social se încheie astăzi 14 ianuarie, iar începând de mâine, 15 ianuarie va începe etapa a II-a.

Etapa a II-a de vaccinare cuprinde vaccinarea populației cu grad ridicat de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domeniile cheie. În această categorie de persoane se încadrează și personalul didactic.

La nivelul județului Gorj, mai puțin de 50% dintre cadrele didactice doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, conform informațiilor oferite de Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

În urma centralizării datelor din unitățile de învățământ din județ, a rezultat că doar 41,08% din personalul didactic de predare vrea să fie supus vaccinări.

În ceea ce privește personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic și-au exprimat dorința imunizării doar 40,92%, respectiv 36,17%.

La nivelul Inspectoratului Școlar Județean, situația vaccinării se prezintă total diferit. Un procent de 75% din personal au optat pentru vaccinare și doar 10 persoane și-au exprimat dezacordul.

La nivelul județului Gorj, toate centrele de vaccinare destinate imunizării populației din etapa a II-a sunt pregătite, iar personalul medical așteaptă să își înceapă activitatea începând de mâine.

Articole similare

Back to top button