Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Elevii au în continuare gratuitate la transport

Și în acest an pensionarii și elevii vor beneficia de anumite facilități în ceea ce privește transportul în comun.

În continuare elevii se pot deplasa gratuit cu mijloacele de transport local, transport cu trenul, pe tot parcursul anului calendaristic, conform Hotărârii de Guvern ce a fost adoptată în mai anul trecut.

Elevii din Târgu Jiu care își doresc gratuitate la transport, trebuie să depună o cerere la sediul TRANSLOC din oraș, pentru a obține abonamentul. Jumătate din aceste facilități sunt finanțate de Primăria Municipiului Târgu Jiu, iar cealaltă jumătate de către unitățile școlare prin Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

În cazul pensionarilor, facilitățile TRANSLOC au rămas aceleași ca și în anul trecut. Pensionarii din Târgu Jiu vor beneficia de bilete și abonamente oferite gratuit de primărie pentru transportul în comun. Pensionarii cu vârste de până la 70 de ani şi un cumul al pensiei de maximum 850 lei beneficiază de 16 bilete de călătorie dus-întors/lună. În schimb, pensionarii trecuţi de 70 de ani beneficiază de 60 de călătorii pe lună, cu condiția ca pensia să nu depășească 1.500 de lei.

De la an la an, numărul târgujienilor care merg cu troleul scade considerabil.

Articole similare

Back to top button