Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Utilaje de deszăpezire pregătite pentru Rânca

Avertizări de schimbări severe a condițiilor meteorologice au fost anunțate pentru județul Gorj. Precipitații sub formă de ploaie în zona de sud și ninsori consistente în zona montană se vor întâlni în această perioadă la nivelul județului.

Stațiunea montană Rânca, cota 1.700 este principala zonă vizată de schimbările meteorologice, ninsori consistente fiind anunțate. Drumarii au fost nevoiți să intervină încă de azi noapte cu 6 utilaje cu lamă pentru a deszăpezii drumul DN 67C și cu o freză pentru lărgirea șoselei. Drumul este singura variantă de acces, iar în stațiune sunt încă prezenți turiști, astfel că în cazul unei situații de urgență, accestul în stațiune trebuie să fie făcut în condiții optime.

Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu este pregătită să suplimenteze numărul de utilaje mobilizate pentru stațiunea montană Rânca. În prezent, 13 utilaje de deszpezire sunt disponibile în dotare pentru zona turistică și anume: opt utilaje cu lamă, trei autofreze și două încarcătoare. De asemenea și cantități mari de material antiderapant sunt pregătite.

Membrii SND Târgu Jiu susțin că în orice moment sunt pregătiți să trimită utilajele necesare pentru toate zonele unde sunt probleme cauzate de ninsorile abundente și fac apel către toți cetățenii să circule cu autovehicule echipate corespunzător.

Articole similare

Back to top button