Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Rânca nu poate trece în administrarea CJ

Sătui de administrarea Primăriilor Baia de Fier și Novaci, cabanierii cer trecerea sub aripa Consiliului Județean Gorj. Aceștia acuză cele două autorități locale ce lipsă de interes și de neatragerea fondurilor pentru dezvoltarea stațiunii. Asfaltul este turnat doar pe jumătate, iar în perioada sărbătorilor nu au fost amplasate nici steaguri de 1 decembrie, nici ornamente de Crăciun. Mai mult, în ziua alegerilor, nu a fost amplasată nicio urnă de vot pentru angajații din vârful muntelui.

Din păcate, legea nu îi permite Consiliului Județean să preia administrarea zonei Rânca. Cosmin Popescu a dat însă asigurări că va sprijini cele două primării pentru a-și duce la îndeplinire proiectele. De asemenea, prin Aparegio, Consiliul Județean va veghea asupra infrastructurii de apă și canal pentru ca turiștii să aibă cele mai bune condiții.

Atenția asupra zonei montane Rânca revine an de an mai ales în perioada de iarnă. Cabanierii spun că stațiunea ar fi putut beneficia de mult mai multe investiții și și-ar dori ca măcar asfaltul să fie turnat integral și să  fie construite mai mult obiective pentru stimularea turismului montan.

Articole similare

Back to top button