Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Investiție de 1,9 milioane de lei la Turburea

O groapă de gunoi de grajd a fost amenajată la nivelul comunei Turburea, iar luni a avut loc inaugurarea, făcută chiar de primarul comunei, Ion Bârcă. Proiectul de construire a fost unul finanțat prin fonduri de la Banca Mondială, iar valoarea totală a lui de ridică la aproximativ 1,9 milioane de lei.

Scopul acestui proiect este acela de a sprijini fermierii din comună, care în trecut, din lipsa unui astfel de contract, nu putea primi subvențiile pentru animalele pe care le cresc. Ținând cont că până în prezent, la nivelul comunei Turburea nu exista o astfel de groapă de gunoi de grajd, fermierii erau nevoiți să încheie contracte pentru gunoi cu alte firme din alte județe, uneori fiind chiar contracte fictive.

Primăria comunei Turburea se poate lăuda în continuare, pe lângă această investiție, și cu mai multe utilaje necesare în prezent pentru noua groapă de gunoi. Un tractor, o vidanjă cu două remorci și o mașină de împrăștiat îngrășăminte există de acum în dotarea primăriei Turburea.

 

Articole similare

Back to top button