Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Crăciun în Zanzibar, Anul Nou în Egipt pentru gorjeni

Ținând cont că ne aflăm în plină pandemie și că restricțiile sunt destul de ridicate, iar măsurile pentru hotelieri impuse de autorități au fost anunțate destul de târziu, pachetele pentru perioada aceasta a sărbătorilor de iarnă în interiorul țării nu au fost căutate de turiști.

Conform informațiilor oferite de un reprezentant al unei agenții de turism, gorjenii au optat în acest an pentru petrecerea vacanței de sărbători în destinații exotice.

Pandemia de coronavirus a lovit drastic turismul în acest an, fiind una dintre ramurile economiei serios afectate.

În această perioadă, agențiile de turism au observat o scădere a rezervărilor față de aceeași perioadă a anului trecut. Turiștii sunt destul de rezervați, însă hotelierii încearcă să aducă în plus numeroase beneficii tocmai pentru a face pachetele mult mai ademenitoare.

În plus, agențiile de turism au pregătit deja pachetele și pentru anul 2021. Prețurile sunt ceva mai mici, față de anii trecuți, iar ofertele sunt mult mai atractive.

Articole similare

Back to top button