Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Nebunia sărbătorilor

A început sezonul sărbătorilor de iarnă, așa că în toate orașele din județul Gorj, mai ales Târgu Jiul, domnește aglomerația. Pe străzile din oraș se circulă greu, iar la toate ieșirile s-au format cozi.

„Nebunia sărbătorilor” a început deja și nu se prea ține cont de fatul că ne aflăm în plină pandemie. Magazinele sunt aglomerate la orice oră din zi, parcările arhipline, iar în aceste condiții una din măsurile cele mai importante împotriva COVID-19 și anume distanțarea nu mai poate fi pusă în practică.

Inspectorii DSP spun că aglomerația poate fi evitată prin câteva reguli simple, tocmai pentru a evita și contactul cu virusul SARS-CoV-2.

În primul rând cumpărăturile nu trebuie să fie lăsate pe ultima sută de metri, ci trebuie făcute treptat.

În al doilea rând, persoanele vârstnice sau predispuse la îmbolnăvire din cauza afecțiunilor medicale de care suferă, trebuie să evite cumpărăturile în ora de vârf.

De asemenea, pentru proprietarii de magazine sfatul este de a se asigura că în interior, regulile și măsurile sunt respectate, iar în cazul încălcării lor, să intervină.

Românii trebuie să înțeleagă că respectarea măsurilor și restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus este necesară, conformându-se își protejează atât sănătatea lor, cât și pe a celor din jur.

Articole similare

Back to top button