Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Pacienți mai puțini la Cărbunești

La Spitalul covid din Târgu Cărbunești numărul pacienților este în scădere. În momentul de față sunt internați aproximativ 30 de pacienți, în stare stabilă. Pe de altă parte, la Terapie Intensivă foarte rar se mai găsesc paturi libere, în majoritatea timpului fiind ocupate 14-15 locuri.

La secția de Terapie Intensivă din cadul unității medicale sunt tratați nu numai pagienți din județul Gorj. Persoanele diagnosticate cu infecție Covid-19 aflate în stare gravă provin și din alte județe ale țării. Printre acestea se numără Doljul, Vâlcea, Hunedoara, Brașov și Ilfov.

Cadrele medicale sunt obosite, însă acum mai pot lua o gură de aer. Șansa acestora stă în scăderea numărului de pacienți, astfel au putut să își ia și conciediu.

Și la Spitalul Județean din Târgu Jiu situația este una bună. Ieri figurau doar 19 paturi ocupate din 74 disponibile. La secția Terapie Intensivă a  unității de la pasarelă se află 11 pacienți internați în stare gravă.

Articole similare

Back to top button