Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Mesagerii moșului la Prigoria

Autoritățile locale din Prigoria au devenit pentru o zi ajutoarele lui Moș Crăciun. Sute de copiii au primit pachete cu dulciuri și fructe din partea Primăriei în prag de sărbători de iarnă.

Deși situația epidemiologică nu permite primirea colindătorilor, cei mici nu au fost privați de bucuria de a primi cadouri de Moș Crăciun. 287 de copiii au primit pachetele cu daruri de la autoritățile locale. Edilul comunei, Lucian Goață, spune că a vrut să continue tradiția și să facă o bucurie atât copiilor, cât și profesorilor și funcționarilor din cadrul Primăriei.

Darul a fost unul îmbelșugat, pachetul fiind încărcat cu 18 produse, printre care suc, dulciuri și portocale. Goață spune că va continua tradiția în fiecare an, prima sa grijă fiind reprezentată de copiii comunei. Edilul a anunțat acțiunea și pe pagina sa de socializare, iar mesajele de felicitări nu au încetat să apară.

Articole similare

Back to top button