Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Iubitorii de schi sunt așteptați la Rânca

Stațiunea Rânca așteaptă în acest weekend sute de turiști pentru a se bucura de sezon și de sporturile de iarnă caracteristice. Va fi primul weekend din acest an în care pe pârtii se va regăsi în mare parte zăpadă naturală.

Ținând cont că a nins zilnic în această săptămână, administratorii pârtiilor nu au mai fost nevoiți să folosească doar tunurile de zăpadă. Stratul de zăpadă depus pe toate pârtiile este unul destul de consistent, fiind perfecte pentru schiat. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura în acest weekend atât de schi, cât și de săniuțe și snowboarding.

Centrele de închiriat echipamente sunt deschise, la fel ca și bazele de intervenție ale Salvamont Gorj. În stațiune salvamontiștii au de asemnea un centru medical unde asigură asistență permanentă de bază în cazul unui accident neplăcut, până la sosirea ambulanței în funcție de gravitatea cazului.

Echipa Salvamont Gorj sfătuiește turiștii pasionați de schi să își verifice atât echipamentul, cât și abilitățile, deoarece fiecare nou sezon vine și cu noi schimbări, iar surprizele neplăcute nu trebuie să apară.

Turiștii ce aleg să viziteze stațiunea montană Rânca pot face un popas pentru mâncare sau băutură caldă în peste 12 restaurante și autoserviri, respectând însă masurile de protecție și prevenție impuse de pandemia COVID-19. Asigurarea igienei și distanțarea fizica sunt principalele măsuri ce trebuie respectate.

Articole similare

Back to top button