Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Angajator sancționat

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a efectuat în perioada 23 – 27 noiembrie, 75 de controale în vederea respectării legislației muncii de către angajatori. În urma verificărilor, inspectorii au aplicat sancțiuni contravenționale, în cuantum de 55.000 de ei.

Au fost constatate numeroase deficiențe astfel că 87 de măsuri de remediere a acestora s-au dispus. Măsurile trebuie duse la îndeplinire, într-un timp stabilit de către angajatorii sancționați.

George Octavian Romanescu, inspector șef ITM Gorj, a declarat că în continuare domeniul construcțiilor rămâne un domeniu cu un grad ridicat de incidență a muncii fără forme legale de angajare, motiv pentru care reprezintă un obiectiv permanent în acțiunile inspectorilor de muncă.

O astfel de ilegalitate a fost descoperită de inspectorii ITM în orașul Novaci, unde un angajator a fost deja sancționat.

Un obiectiv prioritar zilnic al  Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj îl reprezintă verificarea măsurilor de prevenție și protecție în vederea limitării răspândirii COVID-19. 67 de astfel de acțiuni au avut loc în perioada 23 -29 Noiembrie.

Articole similare

Back to top button