Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Erou la telefon

Adrian Gheorghe este paramedic la ISU Gorj și tocmai venise de la o intervenție și intrase în dispecerat să facă raportările. În acel moment a auzit conversația dintre dispecer și bărbatul care sunase după ajutor. Și-a pus căștile de rezervă pe urechi și a preluat apelul.

Adrian i-a spus bărbatului să poziționeze copilul cu fața în jos pe pe brațul stând, astfel încât bărbia micuțului să fie sprijinită pe palmă. După ce s-a asigurat că lucrurile sunt în ordine, Paramedicul i-a spus celui de la capătul firului să lovească între umeri, de sus în jos, de 5 ori. Spre disperarea părinților, prima încercare nu a avut succes. Nici după a doua intervenție copilul nu respira.

Adrian nu s-a dat bătut și i-a spus bărbatului să mai încerce încă o dată, iar în telefon s-a auzit plânsul copilului și țipetele de bucurie ale celor care făcuseră echipă să îl salveze.

Toți cei din dispecerat au răsuflat ușurați, după ce câteva minute își ținuseră respirația și trăiseră împreună cu familia momentele de salvare a copilului.

Cea care a aplicat loviturile a fost chiar mama micuțului, la indicațiile paramedicului Adrian Gheorghe și ale bărbatului care a apelat 112 cu o mare stăpânire de sine.

Din fericire, copilul se află acum în afara oricărui pericol. Paramedicul a fost felicitat inclusiv de către Ministerul Afacerilor Interne, printr-un mesaj de pagina de socializare a instituției.

Articole similare

Back to top button