Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Mai puțini pacienți Covid la SJU Târgu Jiu

La ora 8 dimineața în Secția de Boli infecțioase destinată pacienților Covid-19 erau internați 61 de persoane confirmate, iar 11 în stare gravă la Terapie Intensivă. Totalul paturilor este 12, așadar s-a mai eliberat un loc la ATI Pasarelă.

La locația de pe strada Tudor Vladimirescu, figurau internați doar 2 pacienți suspecți la nivelul secțiilor, dintr-un total de 9 paturi disponibile.  La nivelul izolatorului secției de Terapie Intensivă sunt două locuri destinate suspecților și, din fericire, niciunul nu este ocupat.

La Spitalul 700 însă, în zona tampon, dintr-un total de 23 de paturi disponibile, doar 11 erau ocupate azi dimineață. 5 pacienți se aflau la nivelul izolatorului secției de Terapie Intensivă, toate locurile fiind ocupate.

Ieri a mai fost depistat pozitiv încă un angajat al Spitalului Județean, în total fiind infectați 21 în ultimele 14 zile. Dintre aceștia, 3 sunt internați, iar restul se află în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 180 de teste, dintre care 123 negative și 57 pozitive.

Articole similare

Back to top button