Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Oraș în plină dezvoltare

Criza epidemiologică nu a afectat lucrările din orașul Turceni. Atât timp cât vremea va permite, proiectele aflate în desfășurare își vor urma cursul normal. Au început și pregătirile pentru iarnă, astfel încât sezonul rece să nu prindă autoritățile nepregătite.

Spitalul orășenesc a intrat deja în reabilitare termică și energetică, iar după finalizarea acesteia, lucrările se vor muta în interiorul clădirii. De asemenea, încă  se lucrează la două drumuri județene și la branșamentele la utilitățile publice.

Date fiind restricțiile impuse începând de astăzi, au fost luate măsuri și pentru piețele din oraș. Din fericire, edilul din Turceni spune că nu au fost problem, întrucât cei mai mulți comercianți din oraș vindeau flori, iar sezonul acestora este pe final. Singurul piețar din Turceni a fost ajutat să își desfășoare în continuare activitatea și i s-a creat un spațiu special amenajat pentru el.

Din orașul Turceni fac parte și localitățile  Jilțu, Gârbovu, Murgești Strâmba Jiu și Valea Viei, unde locuiesc peste 7000 de oameni.

Articole similare

Back to top button