Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

AJOFM Gorj lăudată de Ministru

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj a avut parte de o vizită inopinată a Ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru. Ministrul s-a plimbat prin birourile instituției unde a fost încântată de ceea ce a găsit la fața locului. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare prin care lăuda activitatea AJOFM Gorj.

Fotografia este de la sediul AJOFM Tg. Jiu la care am fost astăzi într-o vizită neanunțată. Plățile pentru măsurile active erau la zi. M-am interesat și de programele de formare.  Această fotografie face și ea parte din bilanțul meu de un an. Este așa un model în unele instituții publice ca pe birourile de lucru, în centru, să stea ghivece cu flori iar dosarele cu probleme într-un colț. A transmis Violeta Alexandru.

Ministrul muncii a declarat că era necesar acest control pentru a vedea care este situația în instituții și cum interacționează angajații cu cetățenii.

Romeo Chiriac, Director AJOFM Gorj îndeamnă cetățenii să sesizeze eventualele sincope ce pot apărea în activitatea instituției, adresându-se chiar lui personal.

Ministrul Muncii nu a găsit probleme în cadrul agenției, însă a spus că amabilitatea de care dădeau dovadă funcționarii publici părea „teatrală”. Romeo Chiriac asigură cetățenii că angajații instituției sunt tot timpul deschiși spre ajutorarea acestora și nu de puține ori a fost lăudată atitudinea funcționarilor.

AJOFM nu a fost singura instituție vizitată de Violeta Alexandru. Aceasta a verificat și activitatea Agenției Județene de Plăți și Intervenție Socială și a Casei Județene de Pensii.

Articole similare

Back to top button