Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Noi viceprimari la Târgu Jiu

Aseară au fost investiți noii viceprimari ai municipiului Târgu Jiu. Bogdan Bejinaru și Gabriel Coica fac parte acum din echipa de conducere la primăriei. La Teatrul Dramatic Elvira Godeanu a fost convocată o ședință de Consiliu local pentru a desemna componența comisiilor de specialitate și a desemna viceprimarii.

Gabriel Coica vine la de la ProRomânia  și a fost singura variantă pe care edilul Romanescu a acceptat-o. Inițial, Coica a fost desemnat candidat la funcția de primar din partea organizației politice pe care o reprezintă. Ulterior acesta s-a restras din luptă, lăsându-i loc Luminiței Popescu, actual Consilier Local.

Bogdan Bejinaru vine din partea Partidului Național Liberal și a fost prima alegere a lui Romanescu. Bejinaru a fost liderul Sindicatului Salariaților din cardul CEO. , iar pe plan politic, secretar general al PNL Târgu Jiu.

În noua componență a consiliului local, social-democrații nu mai au majoritate, în urma alianței dintre PNL și Pro România.

Articole similare

Back to top button