Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Un alt focar de infecție în Gorj

În cadrul Centrul de Recuperare și Reabilitare Târgu-Cărbunești, aflat în subordinea DGASPC Gorj, 12 angajați și 25 de beneficiari au rezultate pozitive la testarea COVID. Cei din urmă se află izolați în cadrul centrului, iar angajații izolați la domiciliu.

Toți cei pozitivi sunt asimptomatici.

Încă de la începutul pandemiei, la nivelul DGASPC Gorj s-au luat măsurile necesare, achiziționându-se, în cantități suficiente, materiale de protecție precum măști, mănuși, dezinfectanți, halate, botoșei și combinezoane.

Ținând cont de modalitatea de transmitere intracomunitară, se fac eforturi deosebite în gestionarea situației a peste 1.000 angajați și peste 1.000 de beneficiari.

La fiecare intrare în tură, angajatul se supune triajul epidemiologic ce constă în termometrizare,observarea simptomelor infectării cu COVID-19 și declararea pe propria răspundere dacă a intrat în contact cu alte persoane infectate.

În cazul celorlalți, triajul epidemiologic se efectuează dimineața și seara, sau de câte ori este necesar.

Articole similare

Back to top button