Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Încă un deces COVID-19 în Gorj

În Romania, în ultimele 24 de ore au fost raportate 4.041 de cazuri noi de COVID-19. La nivel național crește numărul deceselor, 86 români au murit din cauza infecțiilor cu coronavirus.

Nici la terapie intensivă situația nu este una bună, numărul pacienților COVID internați fiind de 916.

La nivelul județului Gorj, numărul de noi cazuri raportate este 14.

Din păcate a fost înregistrat încă un deces în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat de 85 de ani, prezentând și alte afecțiuni medicale.

De la începutul pandemiei, 3.042 de persoane au fost confirmate pozitiv pe raza județului Gorj, din cele aproape 16.000 de teste prelevate.

2.685 de gorjeni s-au vindecat, iar 133 au decedat.

Situația personalului angajat la SJU Târgu-Jiu infectat cu SARS-CoV-2 este una destul de îngrijorătoare, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie fiind depistați încă 5 pozitivi.

La nivelul secțiilor ATI din cadrul spitalelor de pe raza municipiului Târgu-Jiu sunt înregistrați în prezent 13 pacienți.

În ceea ce privește coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, județul Gorj înregistrează 1,43 la mie, fiind situat spre finalul clasamentului.

Primele locuri ale clasamentului sunt ocupate de Sălaj cu rata de 5,17, Cluj 4,98, Alba 4,46 și Timiș 4,36.

La polul opus se regăsesc județele Tulcea, Călărași, Vrancea, Olt și Brăila.

Articole similare

Back to top button