Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Încă un deces COVID-19

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.844 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. 8.709 teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, ceea ce înseamnă că o treime dintre cei testați au fost declarați pozitivi. Totodată au fost înregistrate și alte 79 de decese.

La nivelul județului Gorj, numărul de noi cazuri raportate este 33.

Din păcate a fost înregistrat încă un deces în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre femeie în vârstă de 62 de ani, care prezenta și alte afecțiuni.

De la începutul pandemiei, 2.707 au fost confirmate pozitiv pe raza județului Gorj, din cele peste 15.144 de teste prelevate.

2.408 de gorjeni s-au vindecat, iar 129 au decedat.

În unitățile saitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.726. Dintre acestea, 823 sunt internate la ATI.

În ceea ce privește coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, județul Gorj înregistrează 1,15 la mie, fiind situat către coada clasamentului. Doar 8 județe au incidența mai mică decât Gorjul.

Peste 3 cazuri la mia de locuitori au raportat județele Timiș, Sălaj, Harghita, Cluj, municipiul București și Alba, care se apropie de 4 cazuri la mia de locuitori.

Cel mai bine stă județul Vrancea, cu 0,79 la mie, urmat de Buzău, Olt, Mehedinți, Tulcea și Argeș, care au sub un caz la 1000 de locuitori.

Articole similare

Back to top button