Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Fără categorieSliderSocialUltima ora

Încă două decese COVID

În timp ce la nivel național s-a atins un nou record de noi cazuri de infectare, în județul Gorj au fost raportate azi mai puține teste pozitive decât în alte zile. 29 de gorjeni au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

Din păcate, au mai fost înregistrate și alte două decese. Două femei, în vârstă de 60, respective 71 de ani au pierdut lupta cu virusul. Una dintre ele nu prezenta comorbidități cunoscute.

741 de gorjeni se află în carantină la domiciliu. De la începutul crizei epidemiologice 2542 de teste au fost pozitive din cele 14562 de teste prelevate. 2245 de pacienți au fost declarați vindecați și externați, iar 121 au decedat.

În ceea ce privește incidența cumulată a cazurilor la nivel județean în ultimele 14 zile, Gorjul are o poziție foarte bună în clasament, cu puțin peste 1 caz la 1000 locuitori.

Pe loc fruntaș se află județul Alba, care a atins 3,26 cazuri, urmat de municipiul București cu 3,25. Județul Cluj este pe al treilea loc cu 2,8 la mie, iar Hargita îl ajunge din urmă cu 2,78, urmat de Vâlcea cu 2,49.

Cel mai bine stau județele Argeș, Vrancea și Mehedinți, cu rata de infectare între 0,69 și 0,77 la mie.

Din fericire, pe lângă cele aproape 5000 de noi cazuri de infectare, au fost raportate și 3440 de persoane vindecate și externate.

 

Articole similare

Back to top button