Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Evenimente private interzise

Creșterea alarmantă a cazurilor de COVID-19 a dus la prelugirea stării de alertă și instituirea unor noi restricții la nivel național. Pe lângă menținerea suspendării activităților din mai multe domenii, evenimentele private au fost interzise atât în spațiile închise cât și în cele deschise. Astfel, nunțile, botezurile și mesele festive au fost anulate.

Domeniul HORECA a fost din nou lovit de măsurile stricte impuse de autorități. Pe lângă restaurante, fotografii, muzicanții și tot cei implicați în organizarea evenimentelor sunt grav afectați, mai ales din punct de vedere financiar.

Lucian, organizator de evenimente, a declarat că în urma hotărârii CNSU, mai multe evenimente au fost reprogramate, însă au existat și anulări.

Prestatorii de servicii spun că deși au înregistrat pierderi mari în acest an, au decis să își mențină tarifele la același nivel. Alex Merfu, fotograf de evenimente, a spus că încasările s-au redus și cu 70%, însă majorarea prețurilor nu reprezintă o soluție pentru a acoperi cheltuielile.

Și muzicanții au fost grav afectați de interzicerea evenimentelor. Cristi Scurtu, DJ, este de părere că nici Revelionul nu se va mai susține, de această dată urmând să petreacă trecerea dintre ani alături de familie.

Printre măsurile impuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență se regăsesc și obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise în localitățile cu incidența mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori și închiderea căminelor pentru elevi și studenți atunci când sunt depistate mai mult de 3 cazuri de îmbolnăvire  în 7 zile.

Articole similare

Back to top button