Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaSliderUltima ora

ULIM a prelungit perioada de înscriere

Universitatea Liberă Internațională din Moldova primește în continuare viitori studenți, dornici de o carieră de succes. Până în data de 20 octombrie, doritorii pot veni să își depună dosarul la sediul instituției de învățământ.

ULIM a luat ființă în urmă cu 15 ani, în baza legislației româno-moldovene, cu avizul Ministerului Educației din România și din Republica Moldova. Universitatea dispune de mai multe programe de studiu, în diferite domenii de interes. De asemenea, taxele impuse de instituție sunt mult mai mici, iar studenții pot beneficia de reduceri semnificative.

Diplomele de licență și de masterat sunt recunoscute automat, iar diplomele de doctorat sunt analizate de Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor București.

Prin Centrul de Consultanță, Orientare și Selecție pentru Studii la ULIM din Târgu Jiu, au absolvit până acum 5900 de student, peste 1300 de masteranzi și 53 de doctori în economie, drept, istorie și psihologie.

Articole similare

Back to top button