Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PoliticaSliderUltima ora

Geogia neagă acuzațiile

În urma zvonurilor apărute în spațiul public, legate de demisia directoarei Doina Marica, primarul Victor Geogia, a negat faptul că ar fi făcut presiuni asupra directoarei și susține că această demisie a fost depusă datorită unei posibile incompetențe. Geogia afirmă că nu știa despre această demisie și că este indignat de faptul că Doina Marica nu l-a anunțat despre decizia luată nici măcar telefonic.

Edilul afirmă că din punct de vedere al dotării școlii pentru perioada ce va urma nu existau probleme, întrucât fondurile pentru instituție au fost deja date, iar aprovizionarea cu lemne pentru încălzire în perioada de iarnă a fost deja făcută de fostul director.

Zvonurile că primarul l-ar dori în funcție pe finul lui, au fost renegate, susținând că nu are afinitate pentru nimeni, indiferent de gradul de rudenie. Alesul declară că nu oricine se poate descurca să conducă o școală în această perioadă.

Edilul se apără, considerând că aceste zvonuri au fost lansate in spațiul public pentru a i se face campanie negativă. În acest sens, Geogia a luat măsuri invocând o întâlnire la Inspectoratul Școlar Județean. Mai mult, primarul este de părere că directoarea a făcut acest pas deoarece în momentul de față este consilier local PNL.

În perioada următoare va fi ales un nou director pentru Școala din Bengești-Ciocadia.

 

 

 

 

Articole similare

Back to top button