Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Restaurante afectate financiar de pandemie

Cu toate că s-au deschis din nou terasele după perioada de izolare, restaurantele și hotelurile se confruntă în continuare cu dificultăți financiare.

Încasările HORECA au scăzut considerabil de când și-au reluat activitatea, față de perioada anterioară crizei epidemiologice.

Unul dintre motivele problemelor legate de  profit privește adaptarea greoaie a cetățenilor la situația actuală. Clienții refuză să stea la masă într-un număr limitat de persoane și preferă să părăsească locația.

Tinerii respectă în proporție mai mare măsurile impuse de autorități privind purtarea măștii de protecție și distanțarea socială, față de cei mai în vârstă care se arată indiferenți în fața pericolului.

Terasele susțin că respectă regulile de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus.

Cu toate că au probleme financiare în perioada actuală, patronii si angajații restaurantelor își continuă activitatea, respectând regulile impuse de autorități și speră să revină totul la normal cât de curând.

Articole similare

Back to top button