Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PoliticaSliderUltima ora

Ciocea, procent mai mic la Bustuchin

Primarul  comunei Bustuchin, Ion Ciocea,  câștigat un nou mandat la cârma localității. De această dată însă, edilul a obținut mai puține voturi decât la scrutinul din 2016, diferența de procente fiind una semnificativă.

Dacă în 2016 Ciocea, candidat din partea PSD la primăria Bustuchin, a câștigat mandatul cu peste 86%, însumând 1608 voturi, anul acesta candidatul ProRomânia a strâns doar 1042 de voturi, reprezentând puțin peste 52%.

Edilul blamează campania murdară a social-democraților pentru diferența considerabilă de procente. Candidatul PSD a obținut 625 de voturi, aproape egal cu diferența pe care Ciocea a pierdut-o față de 2016.

Și prezența la urne a fost mai mare decât acum 4 ani. În 2016 au venit să își exercite dreptul de vot aproape 1900 de cetățeni ai Bustuchinului, anul acesta mobilizându-se cu aproximativ 100 de alegători mai mult.

Ion Ciocea este unul dintre cei 3 primari ai ProRomânia în Gorj, pe lângă Mădălin Paliță la Dănești și Ion Gârniceanu la Jupânești. În 2016, Ciocea s-a aflat în topul celor mai votați primari Gorjeni, în 2020 nereușind să intre nici mărcar în top 10.

Articole similare

Back to top button